Szombathelyi uszoda
Tagjaink ingyenesen úszhatnak
Túrázás
Bejárjuk környékünk nevezetességeit
Edzőtermek
Megye szerte több edzőteremmel vagyunk kapcsolatban

Tudnivalók az igazolványok megújításával kapcsolatban.

Tisztelt Tagtársak!

A Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület tagjai számára, a Közgyűlés döntésének megfelelően, a tagdíj emeléssel párhuzamosan 2019. április 1-ét követően új tagsági igazolványok kerülnek kiadásra.

Az új tagsági igazolvánnyal párhuzamosan a régi igazolvány is érvényes marad, de 2019. július 01-től csak az új tagsági igazolványokat fogadják el a velünk szerződésben lévő szolgáltatók.

Elfogadó helyek 2019. március 6-i állapot szerint:

Szombathelyen: Lady Fitnesz, Aero Fitnesz, Galaxy Fitnesz, Öntöde, Szombathelyi Városi Uszoda, tekepályák, teniszpályák.

Sárváron: Irídium Fitnesz, Oxygen Fitnesz,

Vasváron: P2 Fitnesz,

Körmenden: Fitt stúdió, Kőszegen: az Elixír Fitnesz

Az aktuális uszodai széf kódot - belépést követően - a www.vrsse.hu oldalunkon tudhattátok meg. Ehhez regisztrációra volt szükség, melyet június 30.-n minden felhasználó esetében felfüggesztünk (inaktiválunk). A regisztrációt azoknak aktiváljuk július 1-n, akik rendelkeznek új igazolvánnyal.

Új regisztrációra nincs szükség!

A www.vrsse.hu oldalra történő belépéssel kapcsolatos problémákat - ha lesz ilyen - az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezzétek Ferenczi Attilának.

A tagsági igazolványok megújításának feltételei:

1. Akinek a munkabéréből vonják a tagdíját, illetve családtagjának/-tagjaink tagdíját a tagsági igazolvány megújításával egy időben:

- nyilatkozni kell a havi tagdíj összegének változtatására, melyet a módosított tagdíj átutalási megbízás kitöltésével tehet meg (1 db nyilatkozat - ezt továbbítjuk a gazdasági szerv felé);

- mivel az adatkezelési törvény szerint be kell szereznünk a hozzájárulásotokat a személyes adatok kezeléséhez, ezért minden tagtól kérünk személyes adatok kezeléséhez hozzájáruló nyilatkozatot (annyi kitöltött és aláírt nyilatkozatot, ahány tag után vonják a tagdíjat – ezt mi megőrizzük).

Adatkezelési hozzájárulás letölthető itt.

2. Aki utalja a tagdíját, azoktól az igazolvány megújításával kiállításával egy időben kérünk:

- egy kinyomtatott banki igazolást az emelt tagdíj elutalásáról;

- mivel az adatkezelési törvény szerint be kell szereznünk a hozzájárulásotokat a személyes adatok kezeléséhez, ezért minden tagtól kérünk személyes adatok kezeléséhez hozzájáruló nyilatkozatot (annyi kitöltött és aláírt nyilatkozatot, ahány tag után utalja a tagdíjat – ezt mi megőrizzük).

Adatkezelési hozzájárulás letölthető itt.

Kérjük, hogy az igazolvány megújításakor a fenti nyilatkozatokat - a gördülékenyebb ügyintézés végrehajtása érdekében - nyomtatott nagybetűvel, olvashatóan kitöltve hozzátok magatokkal. Családtag esetében a családtag az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat aláírója!

Kérjük, hogy hozzátok magatokkal a régi igazolványt is!

Kérjük, hogy akinek tönkrement, elveszett, stb. az igazolványuk, azok igazolványfényképet is hozzanak magukkal. Nem kell műtermi minőségű, jó a kinyomtatott is, csak felismerhető legyen rajta a személy, mérete 3x4 cm legyen.

FIGYELEM!!!

Akinek 3 hónapnál több havi tagdíj hátraléka van, az csak a hátralék megfizetése esetén kaphat új igazolványt!

Ez elméletben csak a banki utalókat, azaz a nyugdíjasokat, hívásfogadó központban dolgozókat, a családtagokat vagy külső tagokat érintheti, hisz a többieknek az illetményből vonják! A hátralék mértékéről a 70/3398514 telefonszámon, hétköznapokon, 8-14 óra között Horváth Zoltánnál lehet érdeklődni.

A hátralék be nem fizetése - az Alapszabály III. fejezet 13. pont a) alpontjában foglaltaknak megfelelően - az Egyesületből történő kizárást vonja maga után!

A nyilatkozatok elérhetőek www.vrsse.hu oldalon.

Igazolvány cserék helyszínei:

Szombathely, Városi Kapitányság Szabó Zoltánnál (tel: 10-89)

2019. április 3. 9-12 óra között.

Vas MRFK Deák utcai kapu ügyfélváró 14-17 óra között. (ezekben az időpontokban  várjuk a nem rendőrségi alkalmazottakat is.)

április 4., 11., 18. május 9., 16., 23., 30. június 6., 13., 20., 27.

 

A Söptei úti épületben:

április 2., 3.,  9., 10., 16., 17. 23. VRSSE irodában (a földszinten, a lift mellett) 9-12 óra között.

április 18-án. Takács Zoltán Andrásnál 9-11 óra között (tel.: 71-32)

május 7., 8., 14., 15.,  VRSSE irodában 9-12 óra között.

május 2-án Kovács  Nikolettánál  9-11 óra között (tel.: 71-26)

május 29-én Takács Zoltán Andrásnál 9-11 óra között (tel.: 71-32)

június 4., 5., 11., 12. VRSSE irodában 9-12 óra között.

június 19. Kovács  Nikolettánál  9-11 óra között (tel.: 71-26)

június 26. Kovács  Nikolettánál  9-11 óra között (tel.: 71-26) vagy Takács Zoltán Andrásnál 9-11 óra között (tel.: 71-32)

 

Körmenden:

április 1-én, május 20-án és június 3-án 10-13 óra között.

 

Terveik szerint havonta egy-egy napon, Sárváron is lesz lehetőség az igazolvány cserére. 

Az időpontok egyeztetése folyamatban. A www.vrsse.hu oldalon tájékozódjatok.

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely