Közgyűlés - 2018 április 13.

Tájékoztatom a tagságot , hogy jelenlegi elnökségi tagok Kaczmarski Zsuzsa, Maxim László, Takács Zoltán András, Szabó Zoltán elfogadta az elnökségi tagjelölést, mint ahogy jómagam is az elnökségi jelölést. 

A jelenlegi elnökség nem kíván változtatni a kialakult működésen. Célunk továbbra is a különböző sportolási, testmozgással összefüggő kikapcsolódási lehetőségek biztosítása, a rendelkezésre álló anyagi kereteken belül.

Amennyiben további jelöltek jelentkeznek, kérem, hogy pár szavas programjukkal együtt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelentkezzenek.

E-mailben ezt a felhívást küldtük el nektek:

 

Tisztelt Tagtársunk!

Tájékoztatunk, hogy egyesületünk elnöksége az éves közgyűlés összehívását 2018. április 13-án. 12 óra 30 percre tűzte ki.

Határozatképtelenség esetén, a fenti napon 12 óra 45 percre hívja össze a megismételt közgyűlést.

A közgyűlés helye: Szombathelyi Rk. nagyterem.

A közgyűlés napirendi pontjai:

1. 2017. év értékelése, beszámoló megvitatása, elfogadása.

2. 2017. évi pénzügyi beszámoló megvitatása, elfogadása.

3. Tisztújítás, jelöltek meghallgatása, szavazás

4. 2018. év programtervezetének, költségvetés tervezetének megvitatása, elfogadása.

5. Egyebek

Az egyesület alapszabálya elérhető itt: http://www.vrsse.hu/letoltes/alapszabaly_2012_aprilis.pdf

A 2018. évi költségvetési tervezet és 2017. évi költségvetési beszámolók, valamint az elnökségre jelöltek névsora és terveik (amennyiben lesznek) elérhetőek a VRSSE.hu oldalon a regisztrált tagok számára.

Minden szavazásra jogosult tagot várunk!!! 

 

Tisztelt Tagtársak!

A kötelezettségek teljesítése (tagdíj pontos fizetése) mellett, most gyakoroljátok jogaitokat! A közgyűlés mondja meg, hogy mit csináljon az elnökség, ha nem azt teszi, le lehet minket váltani. A közel 600 fő szavazásra jogosultból tavaly alig egy tucatnyian voltunk! Reméljük, minél nagyobb számban el tudtok jönni!

 

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

Free Onepage Joomla! template by L.THEME

Go with Pro version to remove this copyright and download Quickstart package, click here!