Öntöde igényfelmérés - MEGÁLLAPODÁS!!

Tisztelt Tagtársak!

Az Öntöde Sportcentrummal az alábbi feltéttelekkel tudtunk megállapodni:

- Konditerem illetve kardiopark használat (tagsági igazolvánnyal „ingyen”)

- Fallabda pálya használat * ( a mindenkori pályadíj 50%-át az egyesületi tag fizeti)

- Csoportos órák látogatása (+500Ft)

(* a fallabda pályák kedvezményes foglalása  csúcsidőben, október 01-től április 30-ig terjedő időszakban adott nap csak 16:00 után lehetséges. Május 1-től szeptember 30-ig a fallabda pályák használatában, illetve foglalásában nincs korlátozás. Csúcsidő : hétköznap 16:00-21:00-ig)

Minden VRSSE tagot külön regisztrál a Sportcentrum. A fenti szolgáltatásokat 2017. december 6-tól (szerda) lehet igénybe venni.

Kérem, hogy a tapasztalatokról folyamatosan tájékoztatni szíveskedjetek

Vrsse Elnöksége

Tisztelt Tagtársak!

Néhány tagunk kezdeményezésére szeretnénk felmérni  az szombathelyi Öntöde Sportcentrum iránti igényt a tagok között. Megfelelő létszám esetén ( 25-30 fő rendszeresen sportoló)  tárgyalást kezdeményezünk, hogy VRSSE tagsága igénybe vehesse a sportcentrum szolgáltatásait. Kérem, hogy a horvathzol@vas.police.hu email címre válaszoljatok, megjelölve azokat a sportolási formákat amelyek az Öntödében elérhetőek.

Lásd http://ontodesport.hu/, esetleg személyesen is nézzétek meg.

"Jelentkezési" határidő: 2017. november 15.

UI: Kérem, hogy csak azok írjanak, aki el is fognak járni. Akik talán elmennek, " lehet hogy benézek", meg "Persze legyen! Én ugyan nem megyek, de nekem pénzembe nem kerül" stb. típusú jelentkezők kíméljenek.

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

Free Onepage Joomla! template by L.THEME

Go with Pro version to remove this copyright and download Quickstart package, click here!