Tisztelt Tagtársak!

A VRSSE decemberi tagdíjakat és csak a december havit (technikai okok miatt) 2021. január 13-án 9-12 óra között fizetjük vissza a Söptei úton a VRSSE irodában.

Aki kéri vissza november havit is, neki 15-én 7.30-09.00 között lesz erre lehetősége ugyan itt. 

Nem kell külön-külön kérni a két hónapit lehet egyben is, de csak pénteken, szerdán nem! Azaz, aki kéri a novemberit annak célszerű, csak pénteken a megjelölt időben erre időt szakítania.

Deák F. utcában 2021. január 14-én, csütörtökön 15:30-17 óra között Deák F. utcai váróban. (Itt, ekkor egyben is kérhetitek a november- december havi két tagdíjat.)

Az egy helyen, osztályon, kapitányságon dolgozóknak egyben is visszafizetjük, ha pontos kimutatást hoznak arról, hogy személyre lebontva kinek mennyi jár vissza. Azaz nem kötelező egyénileg megjelenni.

Akinek a fenti időpontok nem megfelelőek azok számára elérhető vagyok januárban munkanapokon csütörtökök kivételével 7:30-9 óra között !!! Deák F utcai épületben II. emelet Elemző Értékelő O.-on.

Akinek a fentiek nem felelnek meg az keressen vagy 16-59-es melléken vagy 70/2123912 telefonszámon vagy e-mailben.

Mivel a banktól 5000 és 10000 forintos bankjegyben kaptam meg az összeget készüljetek arra, hogy vissza tudjatok adni. Nekem a pontos összeg kifizetéséhez szükséges bankjegyek és érmék nem fognak rendelkezésre állni, főleg az elején.

Tisztázatlan esetekben mindig a számlakivonat (bizonylat az elutalásról) vagy a fizetési jegyzéketek dönt, ezért kérem hogy készüljetek fel, hogy könnyen elérhetőek legyek ezek az adatok!

Kérem, hogy egymás közötti is osszátok meg a fenti információkat, mert sokan vagy nem kapnak e-mailt, vagy nem nézik a Facebook oldalunkat illetve a honlapunkat!

Horváth Zoltán

VRSSE elnöke

ui.: Akik utalják a tagdíjat azok, természetesen továbbra se tegyék ezt meg! Ha már elutalták, a fenti időpontokon és helyeken visszafizetjük.

 

G Y A L O G T Ú R A

November 7. - Szent György-hegy

 

Figyelem! Saját gépjárművekkel megyünk. Lehetőleg a szervezkedjetek össze ki, hova tudna beülni. 5-6 főt a VRSSE kisbusszal el tudunk vinni.

Találkozó: Szombathely, Vas MRFK Deák F. utcai bejáratára 08:30.

Menetvonal: Szombathely – Sümeg - Tapolca - Raposka parkoló

Séta körbe-körbe fel a hegytetőre, majd vissza körbe-körbe a parkolóba.

Ha nem esik az eső, akkor saját készítésű táplálék szabadban történő elfogyasztása a túra végén. (Egyenlőre hűvös, csapadékmentes az előrejelzés, de hát még messze van.)

Részvételi díj: egyesületi tagoknak és 14 év alatt díjmentes, mindenki másnak 500 Ft.

A túra távja kb. 10 km.

 

Felhívás!

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy 2020.08.31. - 09.04.-ig vízcsere és karbantartás miatt a Fedett uszoda zárva tart!

Nyitás: 09.05. (szombat) 9:00 óra.

Tisztelt Tagtársak!

 

1. Változás a Tófürdőn!

Eltörölték a létszámkorlátozás!

Az előzetes egyeztetés alapján, holnaptól. azaz 27-étől, a 16 óra utáni időszakban, a VRSSE tagsági igazolvány felmutatása +400 forint megfizetésé mellett, látogatható a Szombathelyi Tó fürdő. 

2. A Szombathelyi Uszoda július 06.-án, a kinti rész július 10-én nyit.

Az uszodai órák felhasználásának szabályai nem változnak.

Felhívom a figyelmet és legyetek kedvesek egymás között is megosztani az alábbi információt:

Azt az órát amit a széfünkből vesztek ki, azt oda is kell visszarakni, attól függetlenül, hogy amikor a kinti részre mentek, azt el szeretnék tőletek venni.

Továbbra is csak 2 órányi időtartamot fizetünk ki a közös kasszából. Az ezen felüli időt az órát használóra terheljük. Ez kb. 500 forint /óra!

 

Horváth Zoltán VRSSE Elnöke

 

G Y A L O G T Ú R A

2020. június 13-án

Találkozó: Vaskeresztes Alpesi Fogadó 10:00. 

Kiérkezés egyénileg autóval, gyalog, kerékpárral (8 főt a VRSSE busszal el tudok vinni, de csak ki!!!)

A túra, séta távja kb. 13 km

Volánbusz vissza Szombathelyre 15:25 vagy 17:10 

Részvételi díj: (étkezési hozzájárulás) VRSSE tag és gyerek 14 korig 800 forint, a többieknek 1.200 forint.

Az étel rántott csirkemell vagy rántott karaj + köret. 

A jelentkezéskor jelezzétek, hogy melyiket kéritek!

Jelentkezés június 11-ig!

(ezen a napon kell leadnom a rendelést)

Jelentkezés Horváth Zoltánnál a 03/26/16-59; 70/2123912 telefonon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Kaczmarski Zsuzsánál 26/73-52

Tisztelt Tagtársak!

Újra tárgyaltuk a teniszezési lehetőségeket a Sabaria Tenisz Clubban. Az új megállapodás értelmében, a heti két napon, szombaton és vasárnap biztosítanak tagjaink számára 1-1 szabad pályát, ütőket és labdákat.

Szombaton 9 és 11 óra között, vasárnap 17 és 19 óra között.

A pályákat előre, telefonos  bejelentés alapján kell lefoglalni. Csak egy időpontot lehet előre lefoglalni. Amennyiben a fenti időpontok foglaltak, vagy nem megfelelőek, a szabad kapacitások terhére (jellemzően hétköznapokon délelőtt ) további előre egyeztett időpontokban is lehetőség van a teniszezésre.

A megállapodás értelmében a VRSSE tagok egyben a tenisz klub tagja is, így minden egyes VRSSE tagot megilleti, - függetlenül attól, hogy egyébként teniszezik vagy sem - a klubház helységeinek bérmentes használata. A klubház zártkörűen működik, azt csak a klubtagok használhatják.  A klubházban fitneszterem, tárgyalóterem, grillterasz (felszereléssel), bár  kerthelység, öltözők találhatóak. (Megítélésem szerint alkalmasak a tagjaink számára munkahelyi, családi, baráti rendezvények zártkörű megrendezésére.) A klubház készültségi állapota 90 %-os!

A pályák és helységek előzetes lefoglalása Szabó Péternél. Telefonszám: 30/8694427

Jó portolást!

VRSSE Elnöksége

 

ui.: A megállapodás 2020. évre érvényes. Alacsony kihasználtság esetén a VRSSE vezetősége nem garantálja a  szerződés meghosszabbítását.

Tisztelt Tagtársak!

A Progym (leánykori nevén Galaxy) ajánlatát megtárgyalta és elfogadta az elnökség. Ezt követően szóban megállapodtunk, a szerződés elkészítése folyamatban van.

Egyenlőre minden szombathelyi fitneszteremet, akivel jelenleg is van megállapodásunk a most érvényes feltételekkel lehet majd látogatni. Hosszútávon azonban feltehetőleg valamelyiktől el kell majd köszönnünk.

Erről a közgyűlés, fog dönteni. Az éves, beszámoló közgyűlést legkésőbb, alapszabályunk szerint április 30-ig kell megtartani.

 

A ProGym fitnesztermet látogatni 2020. február 10-től (hétfő) lehet!

A ProGymbe járás feltételei, lehetőségei:

1. Érvényes (zöld színű) tagsági igazolvány.

2. Előzetes személyes regisztráció, lehetőleg ne az edzés előtt közvetlen. A szükséges nyilatkozat letölthető a http://progym.hu/bejelentkezes/ oldalról).

3. Elektronikus kártya kiváltása a helyszínen, 1.000,- Forint ellenében.

Erre a kártyára lesznek feltöltve az adataid és az, hogy milyen edzésekre vagy jogosult, hány alkalommal az adott hónapban, illetve ezzel lehet be- és kilépni és a szekrényeket nyitni-zárni.

A Fitnesz termet az egyesületi tagok 12 alkalom/hónap vehetik igénybe. Ebbe nem számít bele az az eset, ha valaki csoportos órán vesz részt.

Az aktuális órarendben szereplő, csoportos órák - a CoreTraining, a Mobility/Stability és a Funcionális tréning kivételével - látogatása esetén bruttó 600,- Ft/fő/alkalom kiegészítés fizetendő. A kiegészítést a ProGym a VRSSE tagjai számára napijegy vagy 10 alkalmas bérlet (6.000,- Ft/10 alkalom) formájában biztosítja.

A CoreTraining, a Mobility/Stability és a Funcionális tréning csoportos órák látogatása a VRSSE tagjai által fizetendő, a ProGym aktuális árlistájának megfelelően.

A csoportos órákon részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött! Amennyiben valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, az adott foglalkozás kezdete előtt legkésőbb 3 órával le kell mondania, különben 1 alkalom levonódik a bérletéből!!!

Az egyesületi tagsági igazolvány, illetve a ProGym belépőkártya idegen személynek való átadása tilos! Amennyiben ilyet a ProGym személyzete észlel, figyelmeztetés nélkül kitiltják, mind a kártyát használót, mind a kártyát átadó személyt.

A visszaélés, a hatályos Alapszabály szerint, a tag Egyesületből történő kizárását vonja maga után!

Jó sportolást!

VRSSE Elnöksége

Egyesületünk 9 személyes kisbuszára vásároltunk éves, országos pályamatricát. Igy bérlés során ez a költség idén már nem terheli a bérlőt.

A busz bérleti díja:

0-24 óra között    10000 Ft

0-48 óra között    15000 Ft

0-72 óra között    20000 Ft

0-96 óra között    23000 Ft

0-120 óra között    26000 Ft

0-144 óra között    29000 Ft

0-168 óra között    32000 Ft

további megkezdett naponként 5000 Ft.-/ nap

A kisbusz bérlésének további feltéteteli ITT.

Tisztelt Tagtársak!

Tájékoztatlak benneteket, hogy egyesületünk részére átadott 18 db uszodai órából, már csak 5 db áll rendelkezésre. Az uszodai órákkal kapcsolatos „nyomozásunk” azt állapította meg, hogy a hiányzó 13 db óra nincs használatban, azok vagy meghibásodtak, vagy nem a széfbe lettek visszarakva.

Az uszoda tájékoztatása szerint náluk nincsenek „egyesületi órák”. Ezt ellenőrizni nem tudjuk. További tájékoztatásuk szerint a 2000 db uszodai órából, már csak mintegy 600 db áll rendelkezésre, ezért több órát nem tudnak részünkre átadni.

Értesülésünk szerint, 2020. évtől kezdődően az uszoda a ”chipkártyás” beléptetésre szeretne átállni, az ezzel kapcsolatos tájékoztató levelüket várjuk.

Amennyiben a chipkártyára történő átállás megvalósul, terveink szerint mindenkinek, aki igényli „névre” szóló kártyát adunk. A tájékoztatás szerint a kártya költsége 500-600 forint lesz.

Aki csak néha-néha szeretne elmenni az uszodába, azok számára lesz plusz kártya.

Kérjük és köszönjük, megértéseket és türelmeteket!

VRSSE Elnöksége.

Tisztelt Tagtársak!

A Szombathelyi műjégpálya 2019. december 7-én, pénteken nyit.

Az egyesületi tagok a tagsági kártyájuk felmutatásával térítésmentesen vehetik igénybe. A nyitvatartásról kérem tájékozódjatok a SZOVA honlapján.

Ide a „zöld” és a „sárga” tagsági kártya is érvényes!

Kérem, hogy a tagsági igazolványt csak sportolásra használjátok, gyermek, barát, ismerős elkísérésre ne!

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely

Free Onepage Joomla! template by L.THEME

Go with Pro version to remove this copyright and download Quickstart package, click here!