Szombathelyi uszoda
Tagjaink ingyenesen úszhatnak
Túrázás
Bejárjuk környékünk nevezetességeit
Edzőtermek
Megye szerte több edzőteremmel vagyunk kapcsolatban

LENGYELORSZÁGI KIRÁNDULÁS

LENGYELORSZÁGI KIRÁNDULÁS
2017. június 16-17-18


Indulás 2017. június 16-án (péntek) a kora hajnali órákban a Szombathelyi Rendőrkapitányság (Szhely, Petőfi út 1/b.) elöl.
13.00 órától az Auswitzi koncentrációs tábor megtekintése helyi idegenvezetővel. A program kb. 3,5 órás. Utána a Birkenau-i tábor tekintjük meg. Kb. 2 óra. Szállás elfoglalása.

Június 17-én Reggeli után, kb. 08.00 órakor a Wieliczkai sóbánya megtekintése idegenvezetővel. (2-3 óra), a sóbánya boltjában vásárlási lehetőség. Utána vissza Krakkóba. Séta a belvárosban, rövid szabadprogram ebédelési lehetőséggel. Délután egyénileg lehetőség lesz a Schindler gyár megtekintésére, városnézésre.

Június 18. Reggeli után ellátogatunk II. János Pál Pápa szülővárosába, megtekintjük szülőházát, majd lehetőség lesz az általa kedvelt krémes megkóstolására. 
Irány Zakopane. A piacon különleges sajtokkal, gyümölcsökkel, lengyel ételekkel találkozhatunk. A Gubalowkának nevezett felvonóval érdemes felmenni a helyi magaslatra.

Az ár kb. 45.000 Ft, tartalmazza a szállást reggelivel, a buszköltséget, a belépőket (Auswitz, Birkenau), az utasbiztosítást valamint az idegenvezető díját is, aki Szombathelyről jön velünk.. A végleges árat csak a visszaigazolások után tudok mondani, de előreláthatólag kb.2000 Ft-tal lesz több, vagy kevesebb.

A belépőket már le kellett foglalni, sőt kifizetni is, ezért csak az előleggel történő jelentkezést tudom elfogadni. További információ és jelentkezés a Szhelyi Rkaps. 10-36 mellék, Kiss Csilla.

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely