Szombathelyi uszoda
Tagjaink ingyenesen úszhatnak
Túrázás
Bejárjuk környékünk nevezetességeit
Edzőtermek
Megye szerte több edzőteremmel vagyunk kapcsolatban

Jobb agyféltekés rajzolás – nyári tábor gyerekeknek 9 éves kortól

Jobb agyféltekés rajzolás – nyári tábor gyerekeknek 9 éves kortól

Sándorné Bogáth Margit pszichológus vezetésével 

JOBB AGYFÉLTEKÉVEL  VÁLTOZIK A GONDOLKODÁS, HATÉKONYABB A TANULÁS, ÚJ A SZEMLÉLET

 

A rajzolni tudás a látásmódban és a szemléletben rejlik!  

Az élmény valójában ÖNISMERET, amely nem rajzolni, hanem látni tanít!

Sok ember számára fontos kérdés, milyennek látom magam, hol az én helyem? Vajon tisztában vagyunk azzal, hogy cselekedeteinket az érzelmeink irányítják, egyben befolyásolják azt, hogy milyennek látjuk önmagunkat és a világot?

A jobb agyféltekés rajzolás csodája: megtapasztalhatod, hogy szembe tudunk nézni a félelmeinkkel rajzolás közben, hogy tetten érhetjük a bal és jobb agy féltekénk konfliktusát, s hogy képessé válhatunk az érzelmeink irányítására. Ha képessé válsz bal agyféltekéd elcsitítására, felszabadul benned egy új látásmód s meglátod önmagad és a világban zajló dolgok valóságos működését.

Jobb agyféltekés tanfolyamunk elsősorban a szemléletmód alakításában, a látás varázsának élvezetében, a tanulási nehézségek oldásában segít! 3-4 nap alatt bárki képes megtanulni, felfedezni és használni azt a módszert, mely segít tanulásban, önismeretben, magatartási zavarok oldásában. A tanfolyam élményszerű technikái önismereti gyakorlatokkal, stressz oldó játékokkal és a rajzolás csodás hangulatával várják az érdeklődőket.

A tanfolyam helye: Szombathely

A tanfolyam ideje: 2016. július 11-15.

Jelentkezés: Barabás Mónika 26/1251, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2016. június 24.

 

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely