Szombathelyi uszoda
Tagjaink ingyenesen úszhatnak
Túrázás
Bejárjuk környékünk nevezetességeit
Edzőtermek
Megye szerte több edzőteremmel vagyunk kapcsolatban

Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő használata 2022 nyár

Tisztelt Tagtársak! 

A nyári időszakban június 15. és augusztus 30. között, a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdőben biztosítunk „strandolási” lehetőséget alábbi módon:

Az egyesületi tagok és csak az egyesület tagok az uszodában található széfben elhelyezett belépőkártyák felvétele és ennek regisztrációja után tudnak bemenni az uszoda területére.

Az térítésmentes benntartózkodás idejét, az eddigi 2 óráról 4 órára emeljük, a fent megjelölt időszakban. Az igénybe vehető alkalmak száma marad 14 alkalom/VRSSE tag/hónap. 

Az idő és/vagy alkalom túllépés költségeit a túllépő személy köteles megfizetni! (Nagyságrendileg minden megkezdett (!) óra díja 500 forint!)

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy ne éljetek vissza a lehetőséggel! A nem egyesületi tag családtagjaitokat, rokonokat, barátokat, ismerőseiteket ne vigyetek be az egyesületünk számlájára!

Az uszodába a be-kilépés idejét, számát számítógépes nyilvántartás és kamerarendszer rögzíti. Az uszodai belépéssel történő visszaélés az egyesületből történő kizárást vonja maga után.

A belépés módja: 

1. Keresd meg a széfet! A pénztártól balra található, arra ahol az öltöző szekrények kulcsait adják. Az alsó sorban, a baloldali első széf, 107-es felirattal.

2. Üsd be a kódot (pl.: #001# - A kódszám előtt és mögött # - A kódot a vrsse.hu oldalon találod meg, ha előzőleg már regisztráltál!)

3. Vegyél ki 1 azaz egy fő VRSSE tag/kártyát.

4. Töltsd ki a nyilvántartó füzetet, értelem szerűen, lehetőleg olvashatóan!

5. Zárd vissza a széfet.

Élvezd a strandolást!

Kilépés módja:

1. Keresd meg a széfet!

2. Üsd be a kódot!

3. Rakd vissza a kártyát!

4. Zárd vissza a széfet.

Ha esetleg valami nem megy, akkor hívj, a 30/3321088-as telefonszámon. (Lehetőleg reggel 8 óra előtt ne!)

 

Horváth Zoltán VRSSE elnöke

 

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely