Szombathelyi uszoda
Tagjaink ingyenesen úszhatnak
Túrázás
Bejárjuk környékünk nevezetességeit
Edzőtermek
Megye szerte több edzőteremmel vagyunk kapcsolatban

Uszoda kártya

Tisztelt Tagtársak!

Azt a tájékoztatást kaptam a Szombathelyi Uszoda vezetősége részéről, hogy a közeljövőben az egyesületünk számára is lehetőség lesz az  ”uszodai órákat” belépőkártyára cserélni.

Felmerült annak lehetősége is, hogy számunkra legyártatnak és átadnak több darabot, melyeket - ha mi akarjuk - személyes használatra tovább adhatunk számotokra. Ennek viszont pénzügyi vonzata van, kb. 1500 Ft/db egyszeri költséget jelentene az igénylő számára.

A fentiek alapján szeretnék igényfelmérést végezni, hogy hányan szeretnétek személyes használatra szóló kártyát. Ha van ilyen kártyátok mentesültök a széfben lévő nyilvántartás vezetésétől, a havi széfkód folyamatos nyomonkövetésétől.

Természetesen a széfben is tartanánk korlátozott számú kártyát, azok számára, akik ritkán, alkalomszerűen járnak az uszodába és nem szeretnének személyre szóló beléptetőkártyát. 

Aki igényelne ilyen egyéni kártyát és vállalja annak költségét, kérem erre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre jelezze (név, VRSSE tagsági igazolvány szám) 2022 február 22-ig.

Üdvözlettel: Horváth Zoltán Vasi RSSE elnök

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely