Tagdíj visszautalása

Tisztelt Tagtársak!

Tekintettel a fertőzések számának gyors növekedésére, a február és a március havi tagdíjakat csak március hónap végén, április elején fizetjük vissza. 

  • A Söptei úton 2021. március 31-én, és április 7-én szerdán 09-12 óra között.
  • A Deák F. utcai váróban április 1-én 15:30-17:00 óra között.

Az egy helyen, osztályon, kapitányságon dolgozóknak egyben is visszafizetjük, ha pontos kimutatást hoznak arról, hogy személyre lebontva kinek mennyi jár vissza. Azaz nem kötelező egyénileg megjelenni.

Akinek a fenti időpontok nem megfelelőek azok számára elérhető vagyok szabadság miatt csak áprilisban, munkanapokon, csütörtökök kivételével 7:30-9.00 óra között!!! Deák F utcai épületben II. emelet Elemző Értékelő O.-on.

Akinek a fentiek nem felelnek meg az keressen vagy 16-59-es melléken vagy 70/2123912 telefonszámon vagy e-mailben.

Kérem készüljetek arra, hogy vissza tudjatok adni. Nekem a pontos összeg kifizetéséhez szükséges bankjegyek és érmék nem fognak rendelkezésre állni.

Tisztázatlan esetekben mindig a számlakivonat (bizonylat az elutalásról) vagy a fizetési jegyzéketek dönt, ezért kérem hogy készüljetek fel, hogy könnyen elérhetőek legyek ezek az adatok!

Kérem továbbá,  hogy egymás közötti is osszátok meg a fenti információkat, mert sokan vagy nem kapnak e-mailt, vagy nem nézik a Facebook oldalunkat illetve a honlapunkat!

 

Horváth Zoltán

VRSSE elnöke

 

ui.: Akik utalják a tagdíjat azok, természetesen továbbra se tegyék ezt meg! Ha már elutalták, a fenti időpontokon és helyeken visszafizetjük.

 

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely

Free Onepage Joomla! template by L.THEME

Go with Pro version to remove this copyright and download Quickstart package, click here!