Szombathelyi uszoda
Tagjaink ingyenesen úszhatnak
Túrázás
Bejárjuk környékünk nevezetességeit
Edzőtermek
Megye szerte több edzőteremmel vagyunk kapcsolatban

Tagdíj visszautalás

Tisztelt Tagtársak!

FRISSÍTETT INFORMÁCIÓK!

A VRSSE január tagdíjakat és csak a január havit (technikai okok miatt) 2021. február 3-án és 10-én, 9-12 óra között fizetjük vissza a Söptei úton a VRSSE irodában.

Aki kéri vissza az előző haviakat, neki 5-én 7.30-09.00 között lesz erre lehetősége ugyan itt. 

Deák F. utcában 2021. február 4-én, csütörtökön 15:30-17 óra között Deák F. utcai váróban. (Itt, ekkor egyben is kérhetitek a november- december-januári havi tagdíjat.)

Az egy helyen, osztályon, kapitányságon dolgozóknak egyben is visszafizetjük, ha pontos kimutatást hoznak arról, hogy személyre lebontva kinek mennyi jár vissza. Azaz nem kötelező egyénileg megjelenni.

Akinek a fenti időpontok nem megfelelőek azok számára elérhető vagyok februárban munkanapokon csütörtökök kivételével 7:30-9.00 óra között !!! Deák F utcai épületben II. emelet Elemző Értékelő O.-on.

Akinek a fentiek nem felelnek meg az keressen vagy 16-59-es melléken, vagy 70/2123912 telefonszámon, vagy e-mailben.

Mivel a banktól 5000 és 10000 forintos bankjegyben kaptam meg az összeget készüljetek arra, hogy vissza tudjatok adni. Nekem a pontos összeg kifizetéséhez szükséges bankjegyek és érmék nem fognak rendelkezésre állni.

Tisztázatlan esetekben mindig a számlakivonat (bizonylat az elutalásról) vagy a fizetési jegyzéketek dönt, ezért kérem hogy készüljetek fel, hogy könnyen elérhetőek legyek ezek az adatok!

Kérem, hogy egymás közötti is osszátok meg a fenti információkat, mert sokan vagy nem kapnak e-mailt, vagy nem nézik a Facebook oldalunkat illetve a honlapunkat!

Horváth Zoltán

VRSSE elnöke

ui.: Akik utalják a tagdíjat azok, természetesen továbbra se tegyék ezt meg! Ha már elutalták, a fenti időpontokon és helyeken visszafizetjük.

 

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely