Tagdíj visszautalás

Tisztelt Tagtársak!

A VRSSE decemberi tagdíjakat és csak a december havit (technikai okok miatt) 2021. január 13-án 9-12 óra között fizetjük vissza a Söptei úton a VRSSE irodában.

Aki kéri vissza november havit is, neki 15-én 7.30-09.00 között lesz erre lehetősége ugyan itt. 

Nem kell külön-külön kérni a két hónapit lehet egyben is, de csak pénteken, szerdán nem! Azaz, aki kéri a novemberit annak célszerű, csak pénteken a megjelölt időben erre időt szakítania.

Deák F. utcában 2021. január 14-én, csütörtökön 15:30-17 óra között Deák F. utcai váróban. (Itt, ekkor egyben is kérhetitek a november- december havi két tagdíjat.)

Az egy helyen, osztályon, kapitányságon dolgozóknak egyben is visszafizetjük, ha pontos kimutatást hoznak arról, hogy személyre lebontva kinek mennyi jár vissza. Azaz nem kötelező egyénileg megjelenni.

Akinek a fenti időpontok nem megfelelőek azok számára elérhető vagyok januárban munkanapokon csütörtökök kivételével 7:30-9 óra között !!! Deák F utcai épületben II. emelet Elemző Értékelő O.-on.

Akinek a fentiek nem felelnek meg az keressen vagy 16-59-es melléken vagy 70/2123912 telefonszámon vagy e-mailben.

Mivel a banktól 5000 és 10000 forintos bankjegyben kaptam meg az összeget készüljetek arra, hogy vissza tudjatok adni. Nekem a pontos összeg kifizetéséhez szükséges bankjegyek és érmék nem fognak rendelkezésre állni, főleg az elején.

Tisztázatlan esetekben mindig a számlakivonat (bizonylat az elutalásról) vagy a fizetési jegyzéketek dönt, ezért kérem hogy készüljetek fel, hogy könnyen elérhetőek legyek ezek az adatok!

Kérem, hogy egymás közötti is osszátok meg a fenti információkat, mert sokan vagy nem kapnak e-mailt, vagy nem nézik a Facebook oldalunkat illetve a honlapunkat!

Horváth Zoltán

VRSSE elnöke

ui.: Akik utalják a tagdíjat azok, természetesen továbbra se tegyék ezt meg! Ha már elutalták, a fenti időpontokon és helyeken visszafizetjük.

 

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely

Free Onepage Joomla! template by L.THEME

Go with Pro version to remove this copyright and download Quickstart package, click here!