Teniszezési lehetőség

Nyomtatás

Tisztelt Tagtársak!

Újra tárgyaltuk a teniszezési lehetőségeket a Sabaria Tenisz Clubban. Az új megállapodás értelmében, a heti két napon, szombaton és vasárnap biztosítanak tagjaink számára 1-1 szabad pályát, ütőket és labdákat.

Szombaton 9 és 11 óra között, vasárnap 17 és 19 óra között.

A pályákat előre, telefonos  bejelentés alapján kell lefoglalni. Csak egy időpontot lehet előre lefoglalni. Amennyiben a fenti időpontok foglaltak, vagy nem megfelelőek, a szabad kapacitások terhére (jellemzően hétköznapokon délelőtt ) további előre egyeztett időpontokban is lehetőség van a teniszezésre.

A megállapodás értelmében a VRSSE tagok egyben a tenisz klub tagja is, így minden egyes VRSSE tagot megilleti, - függetlenül attól, hogy egyébként teniszezik vagy sem - a klubház helységeinek bérmentes használata. A klubház zártkörűen működik, azt csak a klubtagok használhatják.  A klubházban fitneszterem, tárgyalóterem, grillterasz (felszereléssel), bár  kerthelység, öltözők találhatóak. (Megítélésem szerint alkalmasak a tagjaink számára munkahelyi, családi, baráti rendezvények zártkörű megrendezésére.) A klubház készültségi állapota 90 %-os!

A pályák és helységek előzetes lefoglalása Szabó Péternél. Telefonszám: 30/8694427

Jó portolást!

VRSSE Elnöksége

 

ui.: A megállapodás 2020. évre érvényes. Alacsony kihasználtság esetén a VRSSE vezetősége nem garantálja a  szerződés meghosszabbítását.