Progym

Nyomtatás

Tisztelt Tagtársak!

A Progym (leánykori nevén Galaxy) ajánlatát megtárgyalta és elfogadta az elnökség. Ezt követően szóban megállapodtunk, a szerződés elkészítése folyamatban van.

Egyenlőre minden szombathelyi fitneszteremet, akivel jelenleg is van megállapodásunk a most érvényes feltételekkel lehet majd látogatni. Hosszútávon azonban feltehetőleg valamelyiktől el kell majd köszönnünk.

Erről a közgyűlés, fog dönteni. Az éves, beszámoló közgyűlést legkésőbb, alapszabályunk szerint április 30-ig kell megtartani.

 

A ProGym fitnesztermet látogatni 2020. február 10-től (hétfő) lehet!

A ProGymbe járás feltételei, lehetőségei:

1. Érvényes (zöld színű) tagsági igazolvány.

2. Előzetes személyes regisztráció, lehetőleg ne az edzés előtt közvetlen. A szükséges nyilatkozat letölthető a http://progym.hu/bejelentkezes/ oldalról).

3. Elektronikus kártya kiváltása a helyszínen, 1.000,- Forint ellenében.

Erre a kártyára lesznek feltöltve az adataid és az, hogy milyen edzésekre vagy jogosult, hány alkalommal az adott hónapban, illetve ezzel lehet be- és kilépni és a szekrényeket nyitni-zárni.

A Fitnesz termet az egyesületi tagok 12 alkalom/hónap vehetik igénybe. Ebbe nem számít bele az az eset, ha valaki csoportos órán vesz részt.

Az aktuális órarendben szereplő, csoportos órák - a CoreTraining, a Mobility/Stability és a Funcionális tréning kivételével - látogatása esetén bruttó 600,- Ft/fő/alkalom kiegészítés fizetendő. A kiegészítést a ProGym a VRSSE tagjai számára napijegy vagy 10 alkalmas bérlet (6.000,- Ft/10 alkalom) formájában biztosítja.

A CoreTraining, a Mobility/Stability és a Funcionális tréning csoportos órák látogatása a VRSSE tagjai által fizetendő, a ProGym aktuális árlistájának megfelelően.

A csoportos órákon részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött! Amennyiben valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, az adott foglalkozás kezdete előtt legkésőbb 3 órával le kell mondania, különben 1 alkalom levonódik a bérletéből!!!

Az egyesületi tagsági igazolvány, illetve a ProGym belépőkártya idegen személynek való átadása tilos! Amennyiben ilyet a ProGym személyzete észlel, figyelmeztetés nélkül kitiltják, mind a kártyát használót, mind a kártyát átadó személyt.

A visszaélés, a hatályos Alapszabály szerint, a tag Egyesületből történő kizárását vonja maga után!

Jó sportolást!

VRSSE Elnöksége