Szombathelyi uszoda
Tagjaink ingyenesen úszhatnak
Túrázás
Bejárjuk környékünk nevezetességeit
Edzőtermek
Megye szerte több edzőteremmel vagyunk kapcsolatban

Közgyűlésről tájékoztató

Tisztelt Tagtársak!

 

Engedjétek meg, hogy röviden tájékoztassalak benneteket a 2019. március 6-án lezajlott közgyűlésen hozott, a jövőt érintő  döntésekről.

A közgyűlésen résztvevők, több mint 90%-os egyetértésével a tagdíjak a következőképpen alakulnak 2019. március 06-tól:

Rendes tag 2.500,- Ft

Családtag 3.000,- Ft

Külső tag 5.000,- Ft

(A legutolsó tagdíj emelésre 2007 decemberében került sor!)

Új igazolvány kerül kiadásra azok számára, akik nyilatkoztak a tagdíjuk átutalásának megemeléséről. 

2019.  július 1-től az un. szolgáltató helyek ( fitnesz klubok uszoda, teke, tenisz, stb.) igénybevételére már csak új tagsági igazolvánnyal lesz mód. A régi igazolvány a továbbiakban csak Tó fürdőbe és a Műjégpályára történő belépésre fog jogosítani, valamint a kirándulásokon, általunk szervezett egyéb rendezvényeken a kedvezményes térítési díjak igénybevételére.

Az igazolványok cseréjének, a nyilatkozatok kitöltésnek menetrendjéről, helyeiről a későbbiekben fogunk tájékoztatni benneteket.

Információink szerint a Galaxy Fitness a közel jövőben felújítás miatt bezár. Ezért a közgyűlés egyetértésével ideiglenesen (amennyiben az anyagiakban és a belépések feltételiben is megtudunk állapodni) előre láthatólag a Galaxy újranyitásáig, az egyesület vezetése megállapodás megkötését kezdeményezi a Progym helyén működő Sylver Fitnesszel.

Mivel a levelező rendszer átalakul, így e-mailban - a belátható időn belül sok mindenkit, akit eddig elértem - a jövőben nem fogok elérni. Kérem ezért, hogy a változásokról folyamatosan elsősorban az egyesület honlapján tájékozódjatok!

Az uszodakód megtekintéséhez be kell jelentkezni! Amennyiben nem rendelkezel még felhasználói fiókkal, kérlek jelezd a "Regisztráció" menüpontban!

VRSSE számlaszáma:

11100805-18888740-36000001

CIB Bank Szombathely